Timočka Timočka
Početna / Vesti / Problemi nakon ažuriranja na IOS 12.1.2 softver
Iphone
Foto: Pixabay, ilustracija

Problemi nakon ažuriranja na IOS 12.1.2 softver

Nedavno je, nakon ažuriranja na IOS 12.1.2 softver, nekim iPhone korisnicima, uključujući vlasnike tri najnovija uređaja, blokiran signal mreže. Problem je registrovan kod manjeg broja korisnika širom sveta, kako je PhoneArena navela pozivajući se na The Forbes izvore. Danas su se tim korisnicima, takođe širom sveta, a opet u malom broju, kako prenose isti izvori, pojavili novi bagovi.

Sad iPhone ne može da pristupi ni Wi-Fi mreži i uz blokiranu mrežu telefonije iPhone praktično više ne može da se koristi. Apple je rekao da je popravak tj. IOS 12.1.3 u beta testiranju, ali da će biti potrebno još neko vreme kako bi bio ponuđen korisnicima.

Do tada svi, a kažu da je takvih malo, koji imaju problem sa blokiranom Wi-Fi mrežom mogu da podese Wi-Fi parametre umesto na „Voice and Data” na „Data only”, kako bi pokušali da opet aktiviraju Wi-Fi prijem. Ako to ne pomogne trebalo bi sačekati zakrpu, koja će stići sa IOS 12.1.3 softverom.

 

Izvor:mondo.rs

Možda će Vas zanimati

GU Zaječar: Obaveštenje za registrovane poljoprivredne proizvođače

GU Zaječar: Obaveštenje za registrovane poljoprivredne proizvođače

Grad Zaječar i Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Zaječar „Agroznanje” pozivaju registrovane poljoprivredne proizvođače da …

GU Zaječar: Obaveštenje za pčelare

GU Zaječar: Obaveštenje za pčelare na teritoriji grada Zaječara

Gradska uprava grada Zaječara, na osnovu informacija koje su dobili od nadležne PSSS „Agroznanje” Zaječar …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica