Timočka KrajinaBorZbog Jocine pastrmke na roštilju čeka se red (VIDEO)

Zbog Jocine pastrmke na roštilju čeka se red (VIDEO)

Zbog Jocine pastrmke na roštilju čeka se red

Etno restoran „Anđela i Joca” u blizini Borskog jezera tokom leta glavno je mesto gde turisti mogu da se okrepe. Domaća hrana, u kojoj je specijalitet kuće pastrmka na roštilju, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na ostvarenju svog sna Jovica Janković počeo je da radi 2008. godine kada je kupio prazan plac i izgradio ribnjak. Sada je ovo mesto okupljanja turista iz svih krajeva, ali i Borana koji žele da uživaju u miru, prirodi i odličnoj hrani. Vredni domaćin Joca planira da u narednom periodu proširi svoju delatnost i svojim gostima omogući smeštaj.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Bora. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,997PratilacaLajkuj
4,095PratilacaZaprati
1,237PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx