Вести8. Међународни сајам „Здраво-домаће-природно” од 19. до 21. септембра у Зајечару

8. Међународни сајам „Здраво-домаће-природно” од 19. до 21. септембра у Зајечару

8. Међународни сајам „Здраво-домаће-природно” у Зајечару

8. Међународни сајам „Здраво-домаће-природно” посвећен гастрономији, уметности и традиционалним производима биће организован на зајечарском скверу. Овогодишњи сајам „Здраво-домаће-природно” биће одржан на зајечарском скверу 19, 20. и 21. септембра.

Сајам је посвећен гастрономији, уметности и традиционалним производима. Одржава се са циљем промоције традиционалних, домаћих производа и права је прилика за ширење тржишта природних производа, повећање производње и пласмана, али и за размену знања и искустава.

Своје понуде ће представити произвођачи лековитог биља, воћа и поврћа, алкохолних пића, меда, млека и млечних производа, меса, хлеба, специјалитета и разних других ђаконија.

Организатори 8. Међународног сајма „Здраво-домаће-природно” су град Зајечар и Привредна комора Србије – РПК Зајечарског и Борског управног округа.

Отварање манифестације планирано је за 09:00 сати у четвртак 19. септембра.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб