Тимочка КрајинаБорАмбасадор Канаде Њ.Е. Џајлс Норман посетио Бор

Амбасадор Канаде Њ.Е. Џајлс Норман посетио Бор

Амбасадор Канаде Њ.Е. Џајлс Норман посетио је град Бор и овом приликом састао се са градоначелником Бора Александром Миликићем и његовим замеником Миливојем Јаношевићем.

На пријему у Градској управи разговарало се о развоју рударства али и областима живота, културе, привреде и образовања.

„Сви знамо да је канадско рударство, најразвијеније рударство у свету и да су све позитивне промене у развоју рударења управо допринеле канадске компаније. Готово сам сигуран да је Бор на правом путу када је у питању стварање добрих пријатељских односа са свима, а пре свега са људима, компанијама и државама које хоће да нам помогну у решавању наших историјских проблема. Сигуран сам да ћемо у наредном периоду имати још оваквих састанака и пријатељских односа, пре свега са амбасадом Канаде и канадским народом али и са компанијама које долазе на територију Републике Србије и града Бора да нам помогну и да заједно радимо на развоју рударства“ истакао је Александар Миликић, градоначелник Бора.

Градоначелник Бора још једном се захвалио амбасадору Канаде на подршци и свему ономе што је урадио за Град Бор.

„Драго ми је да сам данас био у прилици да чујем колико су канадске компаније и канадска влада допринеле народу Бора. Бор има дугу и часну историју и као део рударства у Србији има сјајну будућност. Желимо и у будућности да будемо део одговорног и одрживог развоја рударства у Бору“, поручио је амбасадор Канаде Nj.E. Džajls Norman.

Амбасадор Канаде додаје да канадске компаније имају доброг партнера у градоначелнику Миликићу и његовом руководству.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,791ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб