ВестиApple ће 10. септембра представити нове iPhone моделе

Apple ће 10. септембра представити нове iPhone моделе

Apple — Лого
Фото: Apple / Промо

Септембар је близу и ово је период када се одржава један велики ИТ сајам, а бројни произвођачи мобилних телефона представљају нове уређаје. Током септембра и Apple ће нам представити своје најновије телефоне из iPhone линије, а компанијина презентација је заказана за 10. септембар.

Гласине и процуреле информације сугеришу да ће Apple представити три нова iPhone-а, који ће заменити актуелне iPhone XS, XS Max и XR. Телефони, који ће заменити XS и XS Max би могли имати три камере на полеђини док би предњи сензор могао имати 120 fps slow-motion подршку. Ови „Pro“ уређаји би могли имати и опцију за бежично пуњење AirPod слушалица.

Сва три нова модела би могла имати резолуције екрана као њихови претходници, задржали би Lighning портове (уместо преласка на USB-C). Очекује се најновији А13 чипсет, као и Haptic Touch, који ће заменити 3D Touch. Подршка за 5G се не очекује пре 2020. године. Остале очекиване карактеристике су Face ID сензор, боља водоотпорност и побољшана технологија отпорности на ломљење.

За десетак дана ћемо сазнати да ли ће се сва ова нагађања испоставити као тачна и да ли Apple планира неке надоградње за своју iPhone линију.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб