Тимочка КрајинаЗајечарБесплатна школа тениса на Поповој плажи у Зајечару, у организацији ТК "АС...

Бесплатна школа тениса на Поповој плажи у Зајечару, у организацији ТК „АС Тимок“

Са почетком нове школске године, а на основу великог интересовања предшколске и школске деце, Тениски клуб „АС Тимок“ Зајечар излази у сусрет свом заинтересованом грађанству и поклања бесплатни курс школе тениса.

Циљ овог пројекта јесте пре свега правилан раст и развој дечије популације, боравак у здравој средини, здравом друштвеном окружењу, а наравно и учење основе тениског спорта кроз тренажни процес правилне технике, тактике и такмичарског дела у коме се развија поред фер плеја и самопоуздање и морал победника.

Тениски клуб „АС Тимок“ Зајечар је обезбедио све потребне реквизите за обављање тренажног процеса (рекете, лоптице, мини мреже, маркере, чуњеве, вијаче, степенице, обруче…).

Програм рада мини тенис, теннис 10с (црвени, наранџасти и зелени ниво), у сарадњи са ТСС раде искључиво лиценцирани тениски тренери.

Пријава и упис на телефон: 060/0432-012.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб