Timočka Timočka
Početna / Timočka Krajina / Boljevac / Boljevac: U toku prijave za projekat „Od A–Š obuči se i pokreni svoj biznis”
Boljevac: Projekat „Od A–Š obuči se i pokreni svoj biznis”

Boljevac: U toku prijave za projekat „Od A–Š obuči se i pokreni svoj biznis”

Kancelarija za mlade, opštine Boljevac, poziva sve mlade nezaposlene sa opštine Boljevac, da se prijave za projekat „Od A–Š obuči se i pokreni svoj biznis”, koji će se realizovati u periodu od 10.08. do 10.11.2020. godine.

Opština Boljevac je kroz svoja strateška dokumenta prepoznala potrebu podrške mladima kroz razvoj omladinskog preduzetništva i povećanje mogućnosti zapošljavanja, ističući pored formalnog obrazovanja, i značaj neformalne edukacije, kao i politiku stručnog osposobljavanja mladih. Zbog toga se u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta realizuje projekat pod nazivom „Od A–Š obuči se i pokreni svoj biznis” za mlade nezaposlene sa teritorije opštine Boljevac, kao iskorak ka unapređenju preduzetničkog duha i motivisanja samozapošljavanja kod mladih.

Osnovna svrha projekta

Projekat omogućava pohađanje stručne obuke iz oblasti preduzetništva u cilju osposobljavanja mladih ljudi da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje i pokretanja sopstvenog biznisa.

Projektne aktivnosti obuhvataju treninge iz oblasti preduzetništva, okrugli sto pod nazivom „Pokreni svoj biznis” i pisanje biznis plana uz pomoć mentora, kao i pomoć u njegovoj primeni i realizaciji.

Program projekta je finansiran od strane Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije i besplatan je za sve zainteresovane kandidate, koji se u period od 10.08. do 24.08.2020. godine mogu prijaviti za učešće na e-mail: kzmboljevac@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je dostaviti svoju biografiju.

Obuka se održava u Boljevcu.

Detaljan raspored (5 termina treninga, okrugli sto sa uspešnim preduzetnicima i izrada biznis plana), biće definisana nakon izbora polaznika obuke.

Za sve dodatne informacije možete se informisati putem e-pošte: kzmboljevac@gmail.com.

Možda će Vas zanimati

Gimnazija Zaječar: Nastavnici

Primeri prakse Gimnazije Zaječar među najboljim primerima u Evropi

Nedavno je završen projekat „STEM School Label” u kome je učestvovalo skoro 1.900 škola iz cele …

RARIS: Projekat „Bicikle i vino”

RARIS: Predstavljen projekat „Bicikle i vino” u Zaječaru

U Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije – RARIS u Zaječaru, održana je konferencija za …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica