Тимочка КрајинаБорБор: Хапшење због дроге

Бор: Хапшење због дроге

Kанабис
Фото: Pixabay, илустрација

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору, у две одвојене акције пронашли су и одузели око 653,61 грама марихуане и ухапсили два лица, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом прегледа лица Г.М. (1975) из Бора пронашла око 22 грама марихуане, а након чега је исти, добровољно полицији предао још 227,11 грама марихуане упаковане у теглу.

На другој локацији полиција је извршила претрес стана Н.М. (1991) из Бора, и том приликом у соби пронашла 397 грама марихуане упаковане у теглу, а у орману, сакривено у паклици цигарете пронашла још 7,5 грама марихуане.

По одобрењу надлежног тужилаштва, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб