VestiČlanovi Udruženja "Društvo Roma" u Zaječaru zadovoljni su postignutim rezultatima u 2021.

Članovi Udruženja „Društvo Roma“ u Zaječaru zadovoljni su postignutim rezultatima u 2021.

Udruženje „Društvo Roma” Zaječar: Završna konferencija povodom završetka godine

U prostorijama Udruženja „Društvo Roma“ u Zaječaru održana je konferencija za medije povodom završetka tekuće godine, a bilo je reči i o planovima za dalji rad u narednoj godini koji će obuhvatiti celokupnu romsku zajednicu i njihov položaj na lokalu.

Ova godina je za Udruženje „Društvo Roma“ u Zaječaru bila jedna od uspešnijih godina, rekao je Miljan Rašić, predsednik Udruženje „Društvo Roma“ Zaječar.

Miljan Rašić – predsednik Udruženja „Društvo Roma” Zaječar

„Uspeli smo da realizujemo nekoliko projekta od značaja za romsku zajednicu: od rekonstrukcije kupatila odnosno sanitarnog čvora, edukacija naših mladih volontera na temu HIV-a i seksualno-reproduktivnog zdravlja. Bavili smo se i svim ostalim aktivnostima koji su bitni za zajednicu. Ulazimo euforično u narednu godinu sa velikim planovima da nastavimo da se bavimo inkluzijom romske zajednice. Radićemo na borbi za edukaciju i zapošljavanje pripadnika romske zajednice i trudićemo se da poboljšamo sve ono što tišti romsku zajednicu. Poseban akcenat stavljamo na mlade volontere i trudićemo se da oni budu uključeni i u mnogim projektima naredne godine“, istakao je Rašić.

Na završnoj konferenciji volonterima su podeljeni prigodni pokloni, u znak zahvalnosti za postignute rezultate u protekloj godini.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub