ВестиДанас претежно сунчано и мало топлије

Данас претежно сунчано и мало топлије

Зајечар — Центар

У Србији ујутро местимично слаб мраз, по котлинама краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Увече умерено наоблачење. Ветар ујутро и преподне слаб и умерен, на истоку јак, северозападни, послеподне у слабљењу и скретању на југоисточни и у току ноћи у појачању. Најнижа температура од -4 до 3, највиша од 10 до 15 степени.

Првог дана викенда у Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура 0, максимална дневна око 9 степени. Први дан викенда обележиће углавном ведро и сунчано време. Најнижа температура -2, највиша до 14 степени.

У протеклом периоду су услови за вожњу, временске прилике и температуре биле више налик пролећним, али промена времена и нагло захлађење које је донело нове падавине протеклог дана, променило је услове и отежало одвијање саобраћаја на путевима широм наше земље, саопштио је АМСС.

Возачима вожњу у јутарњим часовима може отежавати слаб мраз и повремено јачи удари ветра, док се у котлинама могу сусретати са маглом.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

Теретна возила на Батровцима се задржавају четири сата, а на Хоргошу један сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб