ВестиДанас променљиво облачно и топло, највиша дневна температура до 21 степен

Данас променљиво облачно и топло, највиша дневна температура до 21 степен

У Србији променљиво облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично киша и локални пљускови, понегде праћени грмљавином. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 12, највиша од 18 до 21 степен.

У Зајечару местимично облачно и топло, могућа киша. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 6, максимална дневна до 20 степени. Сутра претежно облачно са кишом. Најнижа температура 7, највиша око 14 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошка ситуација је и даље неповољна за особе са кардио и цереброваскуларним обољењима.

Опрез се саветује астматичарима.

Код метеоропата могућа је раздражљивост и нерасположење.

Неопходна је додатна пажња у саобраћају.

АМСС

У Србији се данас очекују киша и повремени пљускови што ће у појединим крајевима Србије условљавити местимично мокре коловозе, односно непредвиђене застоје и успорену вожњу, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, нема задржавања на наплатним станицама.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, осим на Батровцима и код Шида где теретна возила на излаз чекају 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб