ВестиДанас више облака, мање сунца, највиша дневна температура до 26 степени

Данас више облака, мање сунца, највиша дневна температура до 26 степени

Град Зајечар — Центар

У Србији променљиво облачно, у већини места суво са дужим сунчаним периодима, само на југу и југоистоку понегде киша или краткотрајни пљусак. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша од 22 до 26 степени.

У Зајечару углавном облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 14, максимална дневна око 26 степени. Сутра претежно ведро и сунчано. Најнижа температура 14, највиша до 29 степени.

АМСС

Временске прилике биће налик јучерашњим, па ће возачи управљати по углавном сувим коловозима, а до краткотрајне кише може доћи у планинским пределима.

Пријатне дневне температуре доносе и добре услове вожње, кажу из АМСС-а.

Међутим пажљивија вожња биће потребна на деоницама на којима је због радова измењен режим саобраћаја или на којима због обустава возачи морају користити алтернативне путне правце.

Из АМСС-а возачима саветују да се пре поласка на пут добро информишу о свим изменама на датом путном правцу.

На наплатним станицама, као и на путничким терминалима на границама, нема задржавања возила.

Камиони на Батровцима и Келебији на излазу из земље чекају два сата, на Хоргошу три сата, а на прелазу Шид сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб