Вести„Дечији центар” Зајечар организује акцију „Свет какав желим за свако дете”

„Дечији центар” Зајечар организује акцију „Свет какав желим за свако дете”

„Дечији центар” Зајечар — Акција „Свет какав желим за свако дете”

„Дечији центар” Зајечар у сарадњи са градским и сеоским основним школама у суботу, 28. децембра организује акцију „Свет какав желим за свако дете” на Тргу ослобођења у Зајечару.

На зајечарском тргу биће приређен музичко-сценски програм под називом „Свет какав желим за свако дете” у коме ће учествовати ученици градских и сеоских школа, као и чланови Дечијег центра.

Према речима Селене Ристић Витомировић, малишани из припремних група и нижих разреда написаће по једно писмо у име целог одељења, а писма ће бити послата канцеларији УНИЦЕФ-а у Београду.

Други део акције састоји се од прикупљања играчака, слаткиша, купки и прављења великог новогодишњег пакета који ће бити послат малишанима који живе у Дечјем селу „Др Милорад Павловић” у Сремској Каменици.

Истог дана на зајечарском скверу биће организована и акција прикупљања помоћи за Сашу Пачевића и његову петомесечну бебу.

„Сви хумани људи добре воље, који желе да помогну могу донети ’Памперс’ пелене бр. 3 и ’Бебелац’ млеко 1”, рекла је Ристић Витомировић.

Почетак манифестације и хуманитарне акције је у 12:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,791ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб