Timočka KrajinaZaječarDiskusija na temu „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja...

Diskusija na temu „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja nad starijima” 24. juna u Zaječaru

Crveni krst Zaječar

Crveni krst Zaječar organizuje grupnu diskusiju pod nazivom „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja nad starijima” u petak, 24. juna 2022. godine.

Diskusija na ovu temu biće održana u prostoriji Crvenog krsta Zaječar, u Krfskoj ulici. Diskusiju će voditi Nataša Todorović i dr Milutin Vračević, eksperti Crvenog krsta Srbije.

Događaj ima za cilj da okupi predstavnike svih generacija, kako bi razgovarali o značaju međugeneracijske solidarnosti, socijalnim normama, percepciji nasilja nad starijima i načinima da se ono predupredi kroz zajednički, solidaran napor među generacijama i potrebi prepoznavanja koncepta zdravog starenja, kao važnog elementa zdravog života za svakog pojedinca, zajednicu i čitavo društvo.

Grupna diskusija se organizuje u okviru projekta „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji’” (EU SHAI) koji finansira Evropska unija, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS), u saradnji sa Populacionim fondom Ujedinjenih nacija u Srbiji (UNFPA).

Početak diskusije je u 11:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,201PratilacaLajkuj
4,191PratilacaZaprati
1,250PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub