Timočka KrajinaZaječarDiskusija na temu „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja...

Diskusija na temu „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja nad starijima” 24. juna u Zaječaru

Crveni krst Zaječar

Crveni krst Zaječar organizuje grupnu diskusiju pod nazivom „Zdravo starenje i međugeneracijska solidarnost u borbi protiv nasilja nad starijima” u petak, 24. juna 2022. godine.

Diskusija na ovu temu biće održana u prostoriji Crvenog krsta Zaječar, u Krfskoj ulici. Diskusiju će voditi Nataša Todorović i dr Milutin Vračević, eksperti Crvenog krsta Srbije.

Događaj ima za cilj da okupi predstavnike svih generacija, kako bi razgovarali o značaju međugeneracijske solidarnosti, socijalnim normama, percepciji nasilja nad starijima i načinima da se ono predupredi kroz zajednički, solidaran napor među generacijama i potrebi prepoznavanja koncepta zdravog starenja, kao važnog elementa zdravog života za svakog pojedinca, zajednicu i čitavo društvo.

Grupna diskusija se organizuje u okviru projekta „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji’” (EU SHAI) koji finansira Evropska unija, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS), u saradnji sa Populacionim fondom Ujedinjenih nacija u Srbiji (UNFPA).

Početak diskusije je u 11:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,880PratilacaLajkuj
4,046PratilacaZaprati
1,237PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx