VestiDruženje pesnika Nikole Stojanovića sa đacima OŠ „Desanka Maksimović” u Zaječaru

Druženje pesnika Nikole Stojanovića sa đacima OŠ „Desanka Maksimović” u Zaječaru

Pesnik Nikola Stojanović u poseti Osnovnoj školi „Desanka Maksimović” u Zaječaru
Foto: OŠ „Desanka Maksimović” Zaječar

Pesnik Nikola Stojanović posetio je Osnovnu školu „Desanka Maksimović” u Zaječaru, gde je đacima nižih razreda te škole, predstavio svoju novu zbirku pesama za decu.

„Nikolu smo upoznali pre dve godine kada je, takođe, bio gost naše škole, i jako smo se obradovali ponovnom susretu. Svežina, lepršavost, dosetljivost, jezgrovitost, bliskost dečjem svetu i poimanju života, sve to smo prepoznali u pesmama mladog pesnika, koje ćemo rado da čitamo, a do nekog narednog susreta s Nikolom, ove stihove poželećemo da naučimo napamet”, navodi se na Facebook stranici Osnovne škole „Desanka Maksimović” u Zaječaru.

Nakon ovog susreta u OŠ „Desanka Maksimović” kažu da dve stvari nepogrešivo mirišu na bezbrižno i srećno detinjstvo: vanilice, onakve kako ih baka pravi i pesme za decu, onakve kako ih Nikola Stojanović piše.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,340PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub