Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Facebook представио своју нову “Аватар” функцију
Facebook Avatar

Facebook представио своју нову “Аватар” функцију

Дани у којима смо своје емоције изражавали кроз генеричке тужне, срећне, љуте емоџије су иза нас пошто је Facebook ове недеље представио своју нову “Аватар” функцију.

Налик Snapchat-овој функцији Bitmoji, ова функција омогућава Facebook корисницима да сами креирају цртани аватар. Они могу користити аватар у коментарима, Facebook причама и Messenger-у.

„Толико се наших интеракција ових дана одвија на мрежи, због чега је важније него икад да се лично изразите на Facebook-у”, рекао Fidji Simo, шеф Facebook апликације.

Овим потезом Facebook жели да привуче млађу публику, а уколико вам опција није одмах доступна можда ћете морати да апдејтујете апликацију или да се једноставно стрпите још мало док опција не постане широко доступна.

„Са толико емоција и израза за избор, аватари вам омогућавају да реагујете и што аутентичније сарађујете са породицом и пријатељима широм апликације”, додао је Симо.

Ако желите да поставите свој аватар потребно је да кликнете на емоџи икону и да одаберете налепнице. Тада ће вам бити понуђена опција да направите аватар према сопственом лицу.

Такође, постоји и опција да вам Facebook аутоматски направи аватар према вашој фотографији.

Да бисте користили свој аватар за коментарисање, једноставно додирните осмех лице поред “GIF” иконице, а затим додирните икону аватара на дну екрана (четврта са леве стране).

Можда ће Вас занимати

Веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Данас је почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”. На платформи је …

Дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

Постављена дигитална платформа нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа

100 најрепрезентативнијих примера нематеријалног културног наслеђа Зајечарског и Видинског округа на једном месту! Легенде, говори, …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница