Timočka Timočka
Početna / Vesti / Facebook predstavio svoju novu “Avatar” funkciju
Facebook Avatar

Facebook predstavio svoju novu “Avatar” funkciju

Dani u kojima smo svoje emocije izražavali kroz generičke tužne, srećne, ljute emodžije su iza nas pošto je Facebook ove nedelje predstavio svoju novu “Avatar” funkciju.

Nalik Snapchat-ovoj funkciji Bitmoji, ova funkcija omogućava Facebook korisnicima da sami kreiraju crtani avatar. Oni mogu koristiti avatar u komentarima, Facebook pričama i Messenger-u.

„Toliko se naših interakcija ovih dana odvija na mreži, zbog čega je važnije nego ikad da se lično izrazite na Facebook-u”, rekao Fidji Simo, šef Facebook aplikacije.

Ovim potezom Facebook želi da privuče mlađu publiku, a ukoliko vam opcija nije odmah dostupna možda ćete morati da apdejtujete aplikaciju ili da se jednostavno strpite još malo dok opcija ne postane široko dostupna.

„Sa toliko emocija i izraza za izbor, avatari vam omogućavaju da reagujete i što autentičnije sarađujete sa porodicom i prijateljima širom aplikacije”, dodao je Simo.

Ako želite da postavite svoj avatar potrebno je da kliknete na emodži ikonu i da odaberete nalepnice. Tada će vam biti ponuđena opcija da napravite avatar prema sopstvenom licu.

Takođe, postoji i opcija da vam Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji.

Da biste koristili svoj avatar za komentarisanje, jednostavno dodirnite osmeh lice pored “GIF” ikonice, a zatim dodirnite ikonu avatara na dnu ekrana (četvrta sa leve strane).

Možda će Vas zanimati

Veb platforma putevi vina „Duh Balkana”

Počela sa radom specijalizovana veb platforma putevi vina „Duh Balkana”

Danas je počela sa radom specijalizovana veb platforma putevi vina „Duh Balkana”.Na platformi je detaljno …

Digitalna platforma nematerijalnog kulturnog nasleđa Zaječarskog i Vidinskog okruga

Postavljena digitalna platforma nematerijalnog kulturnog nasleđa Zaječarskog i Vidinskog okruga

100 najreprezentativnijih primera nematerijalnog kulturnog nasleđa Zaječarskog i Vidinskog okruga na jednom mestu!Legende, govori, manifestacije, …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica