Timočka Timočka
Početna / Vesti / Facebook predstavio svoju novu “Avatar” funkciju
Facebook Avatar

Facebook predstavio svoju novu “Avatar” funkciju

Dani u kojima smo svoje emocije izražavali kroz generičke tužne, srećne, ljute emodžije su iza nas pošto je Facebook ove nedelje predstavio svoju novu “Avatar” funkciju.

Nalik Snapchat-ovoj funkciji Bitmoji, ova funkcija omogućava Facebook korisnicima da sami kreiraju crtani avatar. Oni mogu koristiti avatar u komentarima, Facebook pričama i Messenger-u.

„Toliko se naših interakcija ovih dana odvija na mreži, zbog čega je važnije nego ikad da se lično izrazite na Facebook-u”, rekao Fidji Simo, šef Facebook aplikacije.

Ovim potezom Facebook želi da privuče mlađu publiku, a ukoliko vam opcija nije odmah dostupna možda ćete morati da apdejtujete aplikaciju ili da se jednostavno strpite još malo dok opcija ne postane široko dostupna.

„Sa toliko emocija i izraza za izbor, avatari vam omogućavaju da reagujete i što autentičnije sarađujete sa porodicom i prijateljima širom aplikacije”, dodao je Simo.

Ako želite da postavite svoj avatar potrebno je da kliknete na emodži ikonu i da odaberete nalepnice. Tada će vam biti ponuđena opcija da napravite avatar prema sopstvenom licu.

Takođe, postoji i opcija da vam Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji.

Da biste koristili svoj avatar za komentarisanje, jednostavno dodirnite osmeh lice pored “GIF” ikonice, a zatim dodirnite ikonu avatara na dnu ekrana (četvrta sa leve strane).

Možda će Vas zanimati

GTA V

GTA V i GTA Online BESPLATNI za sve – LEGALNO

Opšta pomama za besplatnom verzijom GTA V igre čak je srušila Epic Store, ali strpite …

Nacionalna služba za zapošljavanje

NSZ: Podnošenje prijava i zahteva od ponedeljka elektronskim putem

Zaječarska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje objavila je da će osobe koje traže zaposlenje i …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica