Тимочка КрајинаБорФилмови „Јорговани” и „Дина: Други део” на репертоару биоскопа „Звезда” у Бору...

Филмови „Јорговани” и „Дина: Други део” на репертоару биоскопа „Звезда” у Бору до 5. марта

Биоскоп „Звезда” Бор

Филмови „Јорговани” и „Дина: Други део” наћиће се на биоскопском платну, биоскопа „Звезда” у Бору, од 29. фебруара до 5. марта 2024.

Од 17:00 и од 19:00 сати, на репертоару је домаћи филм „Јорговани”.

„Ослепели од блицева и оглувели од аплауза Катарина и Игор се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели, све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити. Ту се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.”

Глумци: Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Милутин Мима Караџић, Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Павле Чемерикић, Небојша Дугалић. Режисер: Синиша Цветић.

Од 21:00 сат, на репертоару је филм „Дина: Други део”.

„Адаптација научно-фантастичног класика Френка Херберта и наставак великог биоскопског спектакла ’Дине’ окупљају звездану екипу, коју чине: Тимоти Шаламе, Зендаја, Ребека Фергусон, Џош Бролин, Остин Батлер, Флоренс Пју, Дејв Баутиста, Кристофер Вокен, Стивен. Мек Кинли Хендерсон, Леа Сидок, Стелан Скарсгард, Шарлот Рамплинг и Хавијер Бардем. Радња наставља путовање Пола Атреида, сада уједињеног са Chani и Fremenima, док иде на ратни пут освете против оних који су уништили његову породицу. Суочен са избором између љубави свог живота и судбине познатог универзума, он настоји да спречи ужасну будућност коју само он може да предвиди.”

Глумци: Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler. Редитељ: Denis Villeneuve.

Нерадни дани биоскопа „Звезда” у Бору су: понедељак и среда. У петак, 1. марта, филмови неће бити приказани због играња позоришне представе „Ташта не прашта”.

Цена улазнице је 350 динара, а уторком је филмски дан и тада је цена улазнице 300 динара.

Телефони за информације:

  • Центар за културу – 030/424–546, од 08:00 до 14:00 сати;
  • Биоскоп „Звезда” – 030/421–259, од 16:00 до 21:00 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб