Тимочка КрајинаЗајечарГрад Зајечар и ове године организује одлазак 100 пољопривредника на Међународни сајам...

Град Зајечар и ове године организује одлазак 100 пољопривредника на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду

Град Зајечар и ове године организује одлазак 100 пољопривредника на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду
Фото: Град Зајечар

У току је пријава заинтересованих пољопривредних произвођача са територије града Зајечара за Међународни сајам у Новом Саду.

Сајам ће бити одржан у уторак, 24. маја 2022. године, а посета се организује са циљем упознавања и едукације са новим достигнућима у области пољопривредне производње и механизације. Јавним позивом предвиђено је да на сајам иде 100 пољопривредних произвођача.

Право на подношење пријаве по овом Jавном позиву имају сви заинтересовани пољопривредници, (физичка лица-носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава, или чланови регистрованог пољопривредног газдинства) на територији града Зајечара.

Пријава са документацијом може се извршити на услужном центру Градске управе Зајечар или поштом на адресу: Град Зајечар – Комисија за подстицање развоја пољопривреде, Трг ослобођења број 1, 19000 Зајечар са назнаком Пријава за сајам пољопривреде у Новом Саду.

За пријаву је потребно понети копију личне карте и Извод из регистра пољопривредног газдинства.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб