ВестиГрад Зајечар по први пут домаћин Међународног турнира у малом фудбалу „Балкан...

Град Зајечар по први пут домаћин Међународног турнира у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020”

Међународни турнир у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020” — Пријем код градоначелника града Зајечара
Фото: Град Зајечар

У Спортској хали на Краљевици овог викенда биће одржан први Међународни турнир у малом фудбалу „Балкан куп Зајечар 2020”.

Тим поводом данас је у салону Градске управе у Зајечару градоначелник Зајечара Бошко Ничић организовао пријем за Димитра Николова, председника Бугарске асоцијације мини фудбала.

Пријему су присуствовали и помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић и Нели Николић, координатор и један од организатора турнира.

Димитар Николов председник Бугарске асоцијације мини фудбала је изразио захвалност што је град Зајечар пружио велику подршку и створио све потребне услове за одржавање оваквог турнира.

Бошко Ничић градоначелник Зајечара је на пријему истакао да би требало радити на томе да турнир „Балкан куп Зајечар 2020” постане традиционалан и да је план да у наредним годинама на њему учествују и друге балканске земље, Македонија, Румунија, али и Турска.

На пријему је било речи и о томе да на већ традиционалном турниру „Трофеј града Зајечара” учествују и фудбалери из Бугарске.

Посебно је занимљиво да ће један од најпознатијих бугарских фудбалских судија Евгени Геров бити делегат на утакмицама.

Турнир „Балкан куп Зајечар 2020” почиње у петак, 7. фебруара у 14:30 у Спортској хали на Краљевици и трајаће до недеље, 9. фебруара.

На турниру ће учествовати 13 бугарских и 3 екипе из Зајечара.

Организатори ове спортске манифестације су Град Зајечар и Бугарска асоцијација мини фудбала, а подршку су пружили и Спортски савез града Зајечара и Фудбалски савез града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб