Тимочка КрајинаЗајечарГрадоначелник Зајечара Бошко Ничић упутио честитку свим суграђанима поводом новогодишњих празника

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић упутио честитку свим суграђанима поводом новогодишњих празника

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић – Новогодишња честитка

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић упутио је честитку свим суграђанима поводом новогодишњих празника.

Честитку градоначелника Зајечара преносимо у целости:

„Драге суграђанке и суграђани, поштовани пријатељи, сарадници и саборци у борби за лепши, развијенији и богатији град Зајечар – наш Зајечар.
Желим, на истеку ове 2023. године, да Вам захвалим на поверењу које сте мени и мојим најближим сарадницима указали током ове, ни мало лаке године.
Наша успешна прича била би непотпуна без свих вас. Подржавали сте нас и указивали нам поверење мотивишући нас да радимо и наш град унапређујемо, из дана у дан, све више и успешније.
Због тога смо и у овом часу испраћаја старе и дочека Нове године, убеђени да ћемо бити, ја и тим мојих сарадника, део вашег избора и у предстојећим годинама.
Свака година је поклон пун нових авантура.
Наша жеља, мене и мојих сарадника, је да надолазећа 2024. година ,која управо почиње, буде испуњена, свима вама, занимљивим изазовима, лепим догађајима и личним успесима.
Нека вам Нова 2024. година донесе срећу, здравље и благостање у ваше домове, а ми ћемо вам и даље одговорно и са задовољством, уз Божију помоћ, служити и трудити се да помогнемо колико је то у нашој моћи.
Још једном, у своје и у име својих најближих сарадника, као ваш градоначелник, желим Вам срецну Нову 2024. годину и лепо и незаборавно празновање! Живели, на многаја љета!”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб