Тимочка КрајинаЗајечарГрадска управа града Зајечара и ове године учествује у програму "Моја прва...

Градска управа града Зајечара и ове године учествује у програму „Моја прва плата“

Град Зајечар – Општина

Програм Владе Републике Србије „Моја прва плата“ спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства туризма и омладине, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Циљ програма је да се подстакне оспособљавање младих за рад као и запошљавање младих. Оспособљавање траје девет месеци по утврђеном програму уз ментора, а по завршетку оспособљавања добија се потврда о обављеном оспособљавању на конкретним пословима која повећава шансу за запослење.

Градска управа града Зајечара и ове године учествује у програму „Моја прва плата“ са 19 оглашених позиција које се могу видети на порталу „Моја прва плата“.

„Ако сте млађи од 30 година, имате стечено високо образовање и уколико сте без радног искуства, односно са мање од шест месеци радног искуства стеченог на пословима у оквиру нивоа образовања са којим конкуришете и немате положен стручни испит – позивамо Вас да се пријавите преко портала „Моја прва плата“ најкасније до 6.12.2023. године.“

Више информација можете добити путем сајта www.mojaprvaplata.gov.rs или путем телефона 019/444-600, локал 4142.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб