Тимочка КрајинаБорГрадски одбор СНС-а у Бору организоваће пријем грађана

Градски одбор СНС-а у Бору организоваће пријем грађана

Градски одбор СНС-а у Бору организоваће пријем грађана

Представници Градског одбора Српске напредне странке у Бору истакли су да ће кренути да у својим просторијама организују пријем чланова, али и свих грађана.

На пријемима грађани ће моћи да разговарају о свему што их интересује, а везано је за рад странке, али и за развој града Бора.

„Градски одбор Српске напредне странке радиће целог дана и број телефона на ком грађани могу да потраже информације је 030/421-275, како би добили саговорника из ГрО СНС-а у Бору и како би заказали пријем. Оно што је битно, Српска напредна странка креће врло одговрно у разговор са људима и претходи формирање Народног покрета за Србију. На одржаном Главном одбору СНС-а покренута је иницијатива о формирању великог Народног покрета за Србију и тим поводом донети су закључци да поред чланова странке, сви наши суграђани који имају вољу и жељу, без обзира на њихову страначку припадност, да дођу и да се укључе у борби за Србију и у борбу за политику коју води председник Александар Вучић, као и у борбу коју сви водимо у овим тешким временима. Потребно нам је јединство и слога и требају нам људи да сви заједно доносимо одлуке и да сви заједно бирнемо и водимо рачуна о будућности Србије”, закључио је повереник ГрО СНС-а у Бору Александар Миликић.

Пријем грађана биће организован oд четвртка, сваког радног дана од 15 до 16 сати, а викендом од 10 до 11 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,493ПратилацаЛајкуј
4,233ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб