Тимочка КрајинаЗајечарХИТНО! Ненаду Ћирићу из Зајечара потребно још 8 хиљада евра да би...

ХИТНО! Ненаду Ћирићу из Зајечара потребно још 8 хиљада евра да би 9. марта отишао у Русију на операцију

Хуманитарна акција за Зајечарца Ненада Ћирића Ћиру

Зајечарцу Ненаду Ћирићу потребно је још 8 хиљада евра, како би отишао на операцију оба ока у Русију за недељу дана, 9. марта 2024.

Тим поводом, породица Ћирић апелује на све хумане људе да што пре помогну, како би Ненад поново био потпуно здрав младић.

Ненад је прошле године примио неопходне терапије у Русији, али пред њим је још једна битка – операција оба ока која је заказана за 9. март 2024.

„До сада смо успели да сакупимо делић потребног износа, али нам недостаје већи део како бисмо покрили све трошкове. Фали нам још 8.000 евра! Остало је свега неколико дана, и свака секунда је важна. Молим вас да помогнете на који год начин можете и да поделите ову објаву са својим пријатељима, породицом и свима које познајете. Свака донација, без обзира на износ, чини велику разлику. За нас, за Ненада, свака помоћ је од суштинског значаја“, поручује породица Ћирић.

Рачун за донације:

  • Динарски рачун: Небојша Ћирић 265-0000006840652-50 Raiffeisen Bank;
  • Девизни рачун: Небојша Ћирић 265-0500000466964-11 Raiffeisen Bank.

Овог викенда у Зајечару ће бити организовано низ хуманитарних догађаја, како би се помогло Ненаду: 1. марта 2024. од 21:00 сат хуманитарна журка у „Бумбар бару“, 2. марта хуманитарна рукометна утакмица у Спортској хали на Краљевици у Зајечару од 18:00 сати и од 21:00 сат хуманитарна журка у Омладинском центру у Зајечару.

Крајем прошле године, Зајечарац Ненад Ћирић Ћира је на клиници у руском граду Уфи примио четири терапије убризгавања живих ћелија како би устао из инвалидских колица, међутим, Ненаду је сада заказана операција оба ока.

Тридесетосмогодишњи Ненад био је здрав момак, све док једног дана није доживео неку врсту „можданог удара“, након ког више није могао да хода, да види добро, а има потешкоће и у говору. Оперисан је пре десетак година у Турској, а крајем прошле године у Русији примио је четири терапије убризгавања живих ћелија. За поновни одлазак у Русију на операцију оба ока потребно је да сакупи још 8 хиљада евра. Ненад нема пуно времена и зато му је свака помоћ хуманих људи изузетно важна.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб