Вести„Хотел Београд” наредних дана у Зајечару (ВИДЕО)

„Хотел Београд” наредних дана у Зајечару (ВИДЕО)

Пројекција — Филм „Хотел Београд” у Зајечару

Најновији филм „Хотел Београд”, Зајечарци ће моћи да погледају у Центру за културу у Котлујевцу, од 12. до 15. марта 2020.

Публика може да погледа филм:

• 12. марта од 16:00, 18:00 и 20:00 сати;
• 13. марта од 16:00, 18:00 и 20:00 сати;
• 14. марта од 18:00 и 20:00 сати;
• 15. марта од 18:00 и 20:00 сати.

Фото: Facebook / Приватна архива

Поред Милоша Биковића и Диане Пожарскаје, главних протагониста, у филму глуме: Љубомир Бандовић, Миодраг Радоњић (који је са Биковићем и продуцент), Жика Тодоровић, Јелисавета Орашанин, Предраг Дамјановић, Јаков Јевтовић и Борис Дергачев.

Фото: Facebook / Приватна архива

Снимање филма „Хотел Београд” радио се у продукцији српског „Архангел студиос“ и „Yеллоw, блацк анд wхите“ из Русије. Реч је о наставку приче популарних руских серија „Кухиња” и „Хотел Елеон” и новим авантурама главних јунака Паше и Даше.

Павле је богати наследник и власник престижног хотела „Београд”, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Када се у тај свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот се претвара у авантуру где је све могуће.

Фото: Facebook / Приватна архива

Екипа филма „Хотел Београд”, осим у Београду, поједине сцене снимила је у Браћевцу и на Рајачким пивницама, недалеко од Зајечара. То је посебно допринело промоцији источне Србије. Бројни статисти учествовали су у снимању филма, што је било несвакидашње искуство за становнике овог краја.

Цена улазнице за овај филм коштаће 250 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,494ПратилацаЛајкуј
4,234ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб