Хуманитарно фотографисање за малог Немању Живића на зајечарском Тргу ослобођења

Хуманитарно фотографисање за малог Немању Живића у Зајечару

У петак, 21. августа на зајечарском Тргу ослобођења биће организовано хуманитарно фотографисање за малог Немању Живића, коме је за 1. септембар заказана операција оба ока.

Хуманитарно фотографисање за малог Немању Живића из Звездана код Зајечара биће организовано у петак на зајечарском „Скверу“. За операцију је потребно обезбедити 1.500 евра. Светлана и Далибор Живић, Немањини родитељи, су корисници социјалне помоћи, без посла и нису у могућности да плате операцију.

„Сви хумани и добри суграђани који желе да се укључе у акцију могу то да учине у петак, на зајечарском ‘Скверу’. Мали делић вашег времена и једно ‘шкљоц’, Немањи представља један степеник ближе ка операцији. Дођите, будимо хумани”, поручују организатори.

Фотографисање почиње у 16:00 и трајаће до 19:00 часова, а за фотографије је задужена Таца Галић Зетовић.

Организатори хуманитарне акције су Данилка Блинџов, наставница веронауке у ОШ „Љуба Нешић” у Зајечару и фотограф Таца Галић Зетовић.

Такође, сви хумани људи који желе да помогну малом Немањи, великом борцу, новац могу донирати на жиро рачун у Комерцијалној банци. Број рачуна је: 205-9011008190440-82.

Клиника где ће се интервенција урадити је „Оптотим” у Нишу.