VestiIzbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna

Zaječar — Opština — Centar

Komisija za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica, na svojoj 3. sednici održanoj dana 28.05.2020. godine, donela je Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine.

U skladu sa navedenim Rešenjem, nastavljaju se sve izborne radnje u sprovođenju izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine, počev od dana donošenja Rešenja o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine.

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica održaće se 21. juna 2020. godine.

Takođe, sve do sada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, uključujući i one koje se odnose na potpise birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta mesne zajednice Vratarnica koji su overeni pre donošenja ovog rešenja ostaju na pravnoj snazi. Potpisi birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta mesne zajednice Vratarnica moraju biti overeni kod javnog beležnika ili u Gradskoj upravi.

Danom donošenja Rešenja o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine, počinju da teku novi rokovi u postupku sprovođenja izbora iz stava 1. ovog rešenja, u skladu sa preostalim vremenom trajanja rokova za izbore prvobitno raspisane za 12. april 2020. godine.

S tim u vezi, obaveštavaju se predlagači kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica da mogu obrasce za podnošenje predloga kandidata, a koji su utvrđeni na 1. sednici Komisije za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica održanoj dana 16.03.2020. godine, preuzeti u Gradskom informativno-uslužnom centru Gradske uprave grada Zaječara, svakog radnog dana od 8:00 do 15:30 časova, počev od 28.05.2020. godine, ili preuzeti sa sajta grada Zaječara – sekcija “dokumenta”.

Predlagači svoje predloge kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica mogu dostaviti Komisiji za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica najkasnije 15 dana pre dana održavanja izbora, odnosno najkasnije do 5. juna 2020. godine, do 24:00 časa. Predlozi se mogu podnositi svakog radnog dana od 08:00 do 15:30 časova. Ukoliko postoji potreba za podnošenjem predloga kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica nakon gore navedenog radnog vremena, o podnošenju istog potrebno je obavestiti Komisiju najkasnije 3 sata pre planiranog podnošenja predloga.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

22,244PratilacaLajkuj
3,591PratilacaZaprati
1,283PratilacaZaprati
113PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x