Timočka Timočka
Početna / Vesti / Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna
Zaječar — Opština — Centar

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna

Komisija za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica, na svojoj 3. sednici održanoj dana 28.05.2020. godine, donela je Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine.

U skladu sa navedenim Rešenjem, nastavljaju se sve izborne radnje u sprovođenju izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine, počev od dana donošenja Rešenja o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine.

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica održaće se 21. juna 2020. godine.

Takođe, sve do sada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, uključujući i one koje se odnose na potpise birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta mesne zajednice Vratarnica koji su overeni pre donošenja ovog rešenja ostaju na pravnoj snazi. Potpisi birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta mesne zajednice Vratarnica moraju biti overeni kod javnog beležnika ili u Gradskoj upravi.

Danom donošenja Rešenja o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 6. marta 2020. godine, počinju da teku novi rokovi u postupku sprovođenja izbora iz stava 1. ovog rešenja, u skladu sa preostalim vremenom trajanja rokova za izbore prvobitno raspisane za 12. april 2020. godine.

S tim u vezi, obaveštavaju se predlagači kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica da mogu obrasce za podnošenje predloga kandidata, a koji su utvrđeni na 1. sednici Komisije za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica održanoj dana 16.03.2020. godine, preuzeti u Gradskom informativno-uslužnom centru Gradske uprave grada Zaječara, svakog radnog dana od 8:00 do 15:30 časova, počev od 28.05.2020. godine, ili preuzeti sa sajta grada Zaječara – sekcija “dokumenta”.

Predlagači svoje predloge kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica mogu dostaviti Komisiji za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica najkasnije 15 dana pre dana održavanja izbora, odnosno najkasnije do 5. juna 2020. godine, do 24:00 časa. Predlozi se mogu podnositi svakog radnog dana od 08:00 do 15:30 časova. Ukoliko postoji potreba za podnošenjem predloga kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica nakon gore navedenog radnog vremena, o podnošenju istog potrebno je obavestiti Komisiju najkasnije 3 sata pre planiranog podnošenja predloga.

Možda će Vas zanimati

Počela obuka za prvu grupu neplivača na gradskom bazenu u Zaječaru

Počela obuka za prvu grupu neplivača na gradskom bazenu u Zaječaru – upis za drugu grupu u toku

Obuka prve grupe neplivača na gradskom bazenu u Zaječaru počela je danas. Dvadeset mališana će, …

Član predsedništva SNS i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić: Saopštenje

Ničić: Apelujem na razumne ljude da se uzdrže i ne nasedaju, a posebno ne odgovaraju nasiljem na nasilje!

Član Predsedništva SNS i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izdao je saopštenje u kome najoštrije osuđuje …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica