Тимочка КрајинаБорИзградња 16 нових игралишта на подручју града Бора приводи се крају

Изградња 16 нових игралишта на подручју града Бора приводи се крају

Фото: Град Бор

Изградња 12 нових дечијих игралишта у граду Бору и 4 у сеоским месним заједницама приводи се крају.

Градоначелник Бора Александар Миликић обишао је три ново изграђена игралишта у Шарбановцу, Злоту и Бањском пољу, истичући да су игралишта изграђена по највишим стандардима о безбедности деце.

„Нова дечија игралишта добили су наши малишани у Шарбановцу, Злоту и Бањском пољу. Сва игралишта изграђена су по највишим стандардима и верујем да ће ова игралишта постати омиљено место за наше најмлађе становнике, пружајући им сигурно окружење за игру и забаву. Жеља нам је и задатак и обавеза да свака месна заједница, и градска и сеоска, добије игралиште као што је ово. На овај начин створићемо и деци на селу исте услове као што имају и деца у граду“ поручио је градоначелник Бора Александар Миликић.

Миликић је нагласио да је град Бор доста тога урадио да мештани борских села имају приближно исте услове као и сви они који живе у граду, тако да данас свако село има своју амбуланту, скоро у свим селима су уређени домови културе, школе, али да је потребно изградити и овакве садржаје за најмлађе.

Циљ локалне управе Бор је да се најмлађим суграђанима обезбеде сигурна и квалитетна места за игру и дружење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб