Timočka Timočka
Početna / Vesti / Javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”
Projekat izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”

Javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo”

Javni uvid u Nacrt Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” obaviće se u trajanju od 30 dana, od 27.01.2020. do 25.02.2020. godine.

Materijal se može pogledati svakog radnog dana od 07:30 do 15,:0 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, ul. Krfska br. 4 u Zaječaru, a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi (1. sprat, kancelarija br. 2) od 07:30 do 15:30 časova.

Nacrt plana je dostupan i u digitalnom obliku na zvaničnoj internet strani grada Zaječara.

Javna prezentacija će biti održana u sredu, 5. februara sa početkom u 12:00 časova u sali Skupštine grada (Trg oslobođenja, br. 1 u Zaječaru).

Primedbe na Nacrt Plana detaljne regulacije fizička i pravna lica mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave Grada Zaječara (Trg oslobođenja, br. 1 u Zaječaru), u toku trajanja Javnog uvida zaključno sa 25. februarom.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe tokom Javnog uvida biće održana dana 11. marta, sa početkom u 12:30 časova u sali Skupštine grada (Trg oslobođenja, br. 1 u Zaječaru).

Javnoj sednici mogu da prisustvuju i usmeno obrazlože podnete primedbe fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su podneli primedbe u pisanom obliku u toku trajanja Javnog uvida.

Lice ovlašćeno od strane nadležnog organa za davanje obaveštenja je Glavni urbanista grada Zaječara dipl. inž. arh. Ivan Stojanović, kontakt: 019/444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info.

Izradu Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo” finansira Evropska unija u saradnji sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Možda će Vas zanimati

Grad Zaječar — Centar

Danas sunčano i lepo vreme, najviša dnevna temperatura do 23 stepena

U Srbiji toplo, u većini krajeva pretežno sunčano. Samo će jutro po kotlinama i duž …

Odbojkašice Zaječara poražene od Valjeva u 4. kolu Prve “B” lige Srbije

Odbojkašice Zaječara pretrpele su drugi uzastopni poraz u Prvoj “B” lige Srbije, pošto su u …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica