VestiJBL: Slušalice na solarnu energiju koje rade beskonačno

JBL: Slušalice na solarnu energiju koje rade beskonačno

JBL REFLECT Eternal — Self-Charging Wireless Headphones
Foto: JBL / Promo

Bežične slušalice su fenomenalan izum, međutim trajanje njihovih baterija i dalje nije na zavidnom nivou pa uobičajeni užitak slušanja muzike bez kabla relativno brzo prođe. JBL veruje u drugačiji pristup pa su se iz ove kompanije okrenuli upravo potrošačima kako bi im pomogli da jednu nesvakidašnju ideju pretvore u realnost.

„Harman” brend na platformama za prikupljanje sredstava pokušava da prikupi novac kako bi napravili slušalice koje se napajaju solarnom energijom. Na taj način, veruju u ovoj kompaniji, njihove slušalice će moći da se koriste skoro neprekidno.

Ključ ovog proizvoda, prema kompaniji JBL jeste u materijalima koje koriste, s obzirom da njihove slušalice mogu da koriste svetlosnu energiju i napolju ali i unutra. Na taj način vaše slušalice se konstantno pune. JBL procenjuje da samo sat i po punjenja napolju može vam omogućiti 68 sati slušanja ukoliko počinjete od pune baterije. Čak i kada uslovi nisu idealni, na primer zimi, dobra je šansa da nećete morati da ih punite. U svakom slučaju kao rezervnu varijantu imate USBkoji ih za dva sata puni u potpunosti.

Ove praktične slušalice trebalo bi da se nađu u prodaji u oktobru 2020. godine.

 

Izvor:pcpress.rs

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,207PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub