Тимочка КрајинаБорЈКП „3. октобар“ Бор добило две нове машине

ЈКП „3. октобар“ Бор добило две нове машине

Фото: Град Бор

Град Бор наставља са набавком опреме у градским јавним предузећима.

ЈКП „3. октобар“ добило је две нове машине које ће служити за брже и ефикасније одржавање травнатих површина и дрвенасте вегетације поред пута.

Фото: Град Бор

„Настављамо са куповином механизације за наша јавна предузећа са циљем да се убрза њихов рад и побољша ефикасност. Ове године смо, из градског буџета, обезбедили финансијска средства за 22 машине. Пристиглим машинама знатно ће се олакшати рад радницима у јавним предузећима, а јавне зелене површине ће бити редовно одржаване. Запослени у јавно комуналним предузећима су увек били вредни и свој посао су обављали најбоље што су могли. Верујем да ће им нове машине дати додатну енергију и мотивацију да свој посао обављају још боље и квалитетније“, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Након прошлогодишњих поплава указала се потреба за куповину машине за чишћење зачепљених водотокова, истакао је в.д. директора ЈКП „3. октобар“ Ненад Крачуновић и додао да је друга машина мултифункционална и служиће за кошење великих зелених површина. До сада се кошење обављало ручном косачицом и тримером, а новом машном уређење ће бити много брже и квалитетније.

Град Бор наставиће да улаже у нову механизацију јер као један од најмодернијих градова у Србији, а када је у питању механизација за потребе градских јавних предузећа, то и заслужује.

Ове године за куповину нових машина, из локалног буџета града Бора издвојено је 407 милиона динара. Оно што овом јавном предузећу недостаје је још један грејдер за равнање рејонских и некатегорисаних путева, као и један булдожер.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб