VestiJKP „Vodovod” Zaječar: Podrška zaposlenih rukovodstvu

JKP „Vodovod” Zaječar: Podrška zaposlenih rukovodstvu

JKP „Vodovod“ Zaječar: Podrška zaposlenih rukovodstvu

Zaposleni u zaječarskom „Vodovodu” javnosti su se obratili dopisom, u kom iskazuju podršku rukovodstvu ovog preduzeća i v.d. direktoru Nikoli Šarčeviću.

Na nedavno održanoj konferenciji Grupe građana „Pobeda ZA naš grad – Dr Nenad Ristović”, dr Nenad Ristović izjavio je da je JKP „Vodovod” Zaječar u rukama kriminalnog klana. Tim povodom, zaposleni u ovom preduzeću odlučili su da pruže podršku zaposlenih u rukovodstvu, kao i v.d. direktoru Nikoli Šarčeviću.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Mi radnici JKP ’Vodovod Zaječar’, u daljem tekstu potpisnici podrške rukovodstvu na čelu sa v.d. direktorom Nikolom Šarčevićem, obraćamo se medijima i pojedinim političkim grupama u želji da ne politizuju rad našeg preduzeća. Na upućene neosnovane i teške optužbe na račun našeg v.d. direktora, a verovatno i na račun ostalih rukovodioca i radnika, skrećemo pažnju da se ne osećamo kao deo nekog klana, a po najmanje kriminalnog.

Na osnovu dosadašnje saradnje, od skoro godinu i po dana, sa gore imenovanim v.d. direktorom, tvrdimo da se nije ponašao kao vođa ‘kriminalnog klana’, već suprotno tim sramnim optužbama. Svakodnevnim problemima pristupao je pažljivo i sa razumevanjem, kako prema korisnicima naših usluga, tako i prema radnicima. Od trenutka njegovog stupanja na dužnost u našem preduzeću krenulo je samo na bolje: isplaćen je kredit od 10 miliona dinara, kašnjenje plata u visini od 4 primanja je sustignuto i isplata primanja je redovna, obnovljen je vozni park kupovinom 3 vozila, radnici su dobili neophodan alat za rad, remontovana su dva i kupljen je jedan novi kamion kiper, uložena su sredstva u elektro opremu na fabrici vode, kao i u modernizaciju sistema distribucije vode…

Kao najbitnije poslovne odluke izdvajamo omogućenu veliku količinu naplativog plasmana potrošnje vode preuzimanjem distributivnih mreža MZ Rgotina, Zvezdan, Vratarnica, Veliki Izvor, Salaš i Metriš, kao i dodatno navodnjavanje ’Delta Agrara’, te će iz samo tih preduzetih koraka rukovodstva firme biti plaćeni troškovi struje, hemikalija i neophodnog materijala na godišnjem nivou.

Sve gore navedene činjenice potvrđujemo mi dole potpisani radnici JKP ’Vodovod Zaječar’”.

JKP „Vodovod“ Zaječar: Podrška zaposlenih rukovodstvu

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

22,244PratilacaLajkuj
3,591PratilacaZaprati
1,282PratilacaZaprati
113PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x