ВестиЈКП „Водовод” Зајечар: Сви искључени са водоводне мреже биће прикључени до окончања...

ЈКП „Водовод” Зајечар: Сви искључени са водоводне мреже биће прикључени до окончања ванредног стања

Чесма, вода, жена пере руке

Због новонастале ситуације изазване корона вирусом и у циљу предузимања превентивних мера ради заштите становништва од заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, на предлог Штаба за ванредне опасности, сви корисници који су у претходном периоду били искључени са дистрибитивне водоводне мреже Зајечарског водоводног система услед неизмирених обавеза према ЈКП „Водовод” Зајечар, биће привремено прикључени.

Корисници своје захтеве за привремено прикључење могу поднети електронским путем на имејл адресу vodovodza@ptt.rs или путем телефона на бројеве 019/422-041 и 019/423-041.

Ове мере трајаће до окончања ванредног стања, након чега ће бити поново искључени са водоводне дистибутивне мреже, осим корисника који су измирили сва дуговања према предузећу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

1 КОМЕНТАР

Тема је затворена за коментаре

1 КОМЕНТАР

Тема је затворена за коментаре

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб