ВестиЈКП „Водовод” Зајечар због корона вируса појачава хигијенско одржавање

ЈКП „Водовод” Зајечар због корона вируса појачава хигијенско одржавање

ЈКП „Водовод” Зајечар

ЈКП „Водовод” Зајечар упутио је обавештење својим корисницима да ће се у складу са прописима и препорукама у вези новонастале ситуације око корона вируса у свим објектима овог предузећа вршити појачано хигијенско одржавање.

У складу са прописима и препорукама у вези новонастале ситуације око корона вируса, ЈКП „Водовод” Зајечар ради превенције и очувања здравља, како запослених тако и својих конзумената, обавестио је у следећем:

У свим објектима предузећа вршиће се појачано одржавање – проветравање, чишћење, брисање и дезинфекција, како подова, тако и површина са којима се долази у контакт рукама, па с тим у вези и корисници услуга ЈКП „Водовод” Зајечар обавештавају да могу без бојазни да извршавају своје обавезе око плаћања рачуна за утрошену воду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб