ВестиЈКСП „Зајечар”: Извожење смећа и у раним јутарњим сатима

ЈКСП „Зајечар”: Извожење смећа и у раним јутарњим сатима

ЈКСП „Зајечар”

ИЗ ЈКСП „Зајечар” обавештавају грађане да ће се због високих температура, извожење и депоновање комуналног отпада као и чишћење градских улица и јавних површина обављати рано ујутру.

Због екстремно високих температура које се очекују у наредном периоду, Радна јединица „Механизација” која послује у саставу ЈКСП „Зајечар”, а бави се преузимањем, извожењем и депоновањем комуналног отпада као и чишћењем градских улица и јавних површина, обавештава кориснике наведених услуга да ће од понедељка, 2. августа 2021. године радно време бити од 05:00 часова до 13:00 часова.

„Моле се корисници да капије својих дворишта оставе откључане од 05:00 часова како би наши радници могли несметано да преузимају комунални отпад”, поручују из ЈКСП „Зајечар”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб