Тимочка КрајинаЗајечарКанцеларија за младе града Зајечара: Млади, будите део програма „Млади ЗАједници!”

Канцеларија за младе града Зајечара: Млади, будите део програма „Млади ЗАједници!”

Град Зајечар – Општина

Канцеларија за младе града Зајечара позива младе од 15 до 30 година са територије града Зајечара и околних села, да се придруже програму „Млади ЗАједници!”.

Наиме, од септембра до новембра 2023. године млади ће имати прилику да истраже свет јавног заговарања и омладинске политике, да се информишу о ресурсима у локалној заједници, као и да препознају проблеме и осмисле иницијативе. Теме које ће се током програма обрађивати су поред јавног заговарања и омладинске политике, тимски рад, активизам, волонтеризам. Биће организоване радионице различитог садржаја, уживо и онлајн. Прва радионица одржаће се почетком септембра.

„Постаните покретачи/це позитивних промена тако што ћете научити како да свој глас претворите у моћно средство за унапређење друштва. Сазнајте како да се на прави начин изразите, претворите своје идеје у акцију и инспиришете друге да се придруже истом циљу. Пријавите се већ данас и будите део ’Млади ЗАједници 2023!’”, поручују из Канцеларије за младе.

Рок за пријаву је 30. август. Пријавни формулар се налази на овом линку.

За сва додатна питања и недоумице, контакт особа је координаторка пројекта Миља Здравковић, путем мејла miljazdravkovic31@gmail.com.

Пројекат „Млади ЗАједници!” је настао у оквиру програма обуке за омладинске раднике/це коју реализује Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада – НАПОР, у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње „Перспективе за младе у руралним срединама у Србији”, који спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб