Тимочка КрајинаЗајечарКомисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује...

Комисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује испуњеност услова за доделу средстава у Зајечару

Град Зајечар – Општина

На основу члана 23. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“ и расписаним Јавним позивом за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града Зајечара за 2023. годину, Комисија за реализацију мера енергетске санације донела је Решење којим се утврђује испуњеност услова за доделу средстава и којим се обавештавају подносиоци пријаве. 

За суфинансирање Програма опредељена су средства у укупном износу од 14 милиона динара, од чега је 7 милиона опредељено у буџету Града Зајечара за 2023. годину, а 7 милиона обезбедило је Министарство рударства и енергетике.

ЛИНК РЕШЕЊА

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб