ВестиЛегенде југословенског бокса у посети Зајечару

Легенде југословенског бокса у посети Зајечару

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је са начелником Зајечарског управног округа, у салону ГУ Зајечар угостио легенде југословенског бокса, Тадију Качара (освајача олимпијске медаље у Монтреалу 1976, сребрне медаље на светском првенству 1978, сребрних медаља на европским првенствима 1974 /Кијев/ и 1979 /Келн/…) и Драгомира Вујковића (поред бројних европских и светских медаља познат по чувеном мечу са, легендом кубанског бокса, Теофилом Стивенсоном 1978. године у финалу Светског првенства).

Заједно са њима гост Зајечара је био и Микан Велиновић, некадашњи председник Рвачког савеза Југославије.

Исцрпном разговору, о перспективама развоја бокса и борилачких спортова у Зајечару, придружио се и Зајечарац Бобан Стојановић, некадашњи шампион у кик-боксу, а сада успешан функционер и тренер БК „Зајечар”, који ниже успехе од скорог формирања.

Након пријема, са гостима и замеником директора ЈКП „Тимок – одржавања”, Вицетом Лалићем, градоначелник је обишао и на симболичан начин (примерен епидемиолошкој ситуацији) отворио нову теретану на отвореном, у насељу Кључ III.

Гости су упознати и са даљим плановима изградње два велика дечија парка у овом насељу, након чега је организован обилазак новоотворене хале у Котлујевцу као и ОШ „Хајдук Вељко”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб