Тимочка КрајинаЗајечарМајка осумњиченог Дејана Драгијевића за убиство мале Данке Светлана Драгијевић дошла на...

Мајка осумњиченог Дејана Драгијевића за убиство мале Данке Светлана Драгијевић дошла на саслушање у ВЈТ у Зајечару

Мајка осумњиченог Дејана Драгијевића за убиство мале Данке, Светлана Драгијевић из Злота, дошла је на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару, у пратњи адвоката Небојше Живановића.

Светлана Драгијевић је пристигла у зграду ВЈТ у Зајечару око 08:00 сати, а након неких пола сата напустила је зграду ВЈТ у Зајечару, где као привилеговани сведок, према речима адвоката, није дала изјаву.

„Сведок Светлана Драгијевић је привилегован сведок у односу на Радослава Драгијевића који јој је супруг и сина Дејана Драгијевића. Искористила је своје право да не сведочи“ поручио је адвокат Небојша Живановић.

Због убиства двогодишње девојчице Данке Илић из Бора ухапшена су три члана породице Драгијевић, али је Дејанов брат Далибор непуних 48 сати након хапшења преминуо у притвору од срчаног удара.

Осумњичени за тешко убиство двогодишње Данке Илић из Бора су Срђан Јанковић (50) из Луке и Дејан Драгијевић (50) из Злота, а за телом девојчице непрекидно се трага у околини Бора.

Осумњичени за убиство двогодишње Данке Илић, Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић, биће упућени на психијатријско вештачење у Специјалној затворској болници у Београду, чим се за то стекну услови, односно чим више не буде неопходно њихово присуство доказним радњама које се тренутно спроводе. Њима је одређен притвор по решењу судије за претходни поступак Вишег суда у Зајечару који истиче 3. маја 2024. године и након тога ће бити донета одлука о евентуалном продужењу притвора.

У Више јавно тужилаштво у Зајечару, након Светлане Драгијевић, саслушана су још два сведока, док је за сутра у тужилаштво позвано још сведока, а према незваничним информацијама, то су пријатељи, колеге, познаници и породица другоосумњиченог Срђана Јанковића.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб