Тимочка КрајинаЗајечарМанифестација народног стваралаштва "Свети Сава, наша слава" у Кленовцу 28. јануара

Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава“ у Кленовцу 28. јануара

Трећа по реду манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава“ биће организована у Кленовцу, код Зајеара, у недељу 28. јануара 2024.

Све посетиоце очекује богат културно уметнички програм у коме ће учествовати КУД „Дубочане“ из Дубочана, КУД „Градец“ из Градскова, КУД „Зоран Гајић“ из Рготине, КУД „Стојан Николић-Чиле“ из Великог Извора, КУД „Слога“ из Вражогрнца и КУД „Пензионер“ из Зајечара.

Поред богатог уметничког програма посетиоци ће бити у прилици да погледају изложбу меда, вина, ракије и традиционалне хране, а поред тога биће организована и припрема гулаша на традиционалан начин.

Организатор манифестације је Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар, у сарадњи са Туристичком организацијом града Зајечара и Месном заједницом Кленовац, а покровитељ је град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб