ВестиНаграђени ученици зајечарске Гимназије и Економске школе уживали на Ставросу у Грчкој

Награђени ученици зајечарске Гимназије и Економске школе уживали на Ставросу у Грчкој

Гимназија Зајечае и Економска школа Зајечар — Путовање на Ставрос у Грчкој
Фото: Гимназија Зајечар

Зајечарски гимназијалци, као и три ученице из Економско-трговинске школе, који су остварили успех на државним такмичењима, награђени су путовањем на Ставрос у Грчкој.

Од 17. септембра до 27. септембра 2019. године, 16 зајечарских гимназијалаца и три ученице из Економско-трговинске школе боравило је у Ставросу (Грчка). Они су награђени захваљујући резултатима које су остварили у претходној школској години када су освојили једну од прве три награде (места) на државним такмичењима.

Награђени су: Петар Васиљевић (Државно такмичење из математике 2. награда, Државно такмичење из информатике 2. награда), Зоран Лунгановић (Државно такмичење из физике 2. награда, Државно такмичење из математике 3. награда, математички турнир „Архимедес” 3. награда), Бранко Грбић (Државно такмичење из информатике 1. награда), Лазар Станојевић (Државно такмичење из математике 3. награда, математички турнир „Архимедес” 3. награда), Ива Малетић (Крос РТС-а 1. место, Републичко такмичење у атлетици 800 метара 1.место), Емилија Гагић (Републичко такмичење из књижевности – Књижевна олимпијада 2. место), Стеван Вугделија (Државно такмичење из физике 2. награда), женски одбојкашки тим – Јована Ђорђевић, Ива Тошић, Јована Лазаревска, Ива Георгијев, Јована Ђурђевић, Мија Ранђеловић, Теодора Драгојевић, Јана Миленковић и Кристина Ницић (Државно такмичење у одбојци – 3. место).

Гимназија Зајечае и Економска школа Зајечар — Путовање на Ставрос у Грчкој
Фото: Гимназија Зајечар

На пут је требало да крену још Невена Мушатовић (Републичко такмичење у знању шпанског језика – 2. место) и Анђела Бешир (Државно такмичење из физике 2. награда) али су биле спречене из оправданих разлога.

„Захваљујемо се туристичкој агенцији ’VIA Travel 019’ која је донирала 6 летовања нашим ученицима (Гимназији и Економској школи по 3) и организовала путовање. Честитамо још једном свима и желимо им пуно среће и успеха у наставку школовања”, поручују из зајечарске Гимназије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб