Timočka KrajinaZaječarNajstarija rok manifestacija 55. „Zaječarska gitarijada” biće održana od 25. do 27....

Najstarija rok manifestacija 55. „Zaječarska gitarijada” biće održana od 25. do 27. avgusta

55. „Zaječarska gitarijada”

Najstarija rok manifestacija, 55. „Zaječarska gitarijada”, biće održana u Zaječaru od 25. do 27. avgusta 2022. Ovom prilikom, otvoren je i Konkurs za prijavu demo bendova.

Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.rs.

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na YouTube kanalu „Zaječarske gitarijade”.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave koje nisu u skladu sa uslovima Konkursa, neće se razmatrati.

Prijave za učešće na Konkursu podnose se najkasnije do 25. jula 2022. godine. Organizator „Zaječarske gitarijade” zadržava pravo produženja roka za prijavu. Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog Konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu „Zaječarske Gitarijade”.

Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove iz ovog Konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na „Gitarijadi” u Zaječaru u dva polufinala 25. i 26. avgusta, dok će finale biti održano 27. avgusta 2022. godine.

Izbor bendova izvršiće Stručni žiri od tri člana koji će obrazovati organizator „Gitarijade”.

Napomena: Troškove prevoza, smeštaja i ishrane za vreme trajanja Gitarijade snosi organizator.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,992PratilacaLajkuj
4,089PratilacaZaprati
1,238PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx