ВестиНародна странкa Зајечар: Осуђујемо повећање казни за зајечарске предузетнике

Народна странкa Зајечар: Осуђујемо повећање казни за зајечарске предузетнике

Народна странка Зајечар

У званичном саопштењу послатом медијима, чланови Градског одбора Народне странке у Зајечару, најоштрије су осудили вишеструко повећање новчаних казни за трговце, занатлије и угоститеље од стране Градске власти, а зајечарске одборнике који су гласали за овај предлог упитали: „Чији сте ви одборници и кога представљате?”

У саопштењу наводе да се они као чланови Народне странке и као одговорни људи залажу за поштовање закона, прописа и одлука, али сматрају да је непотребно овако драконско и неселективно повећање досадашњих казни.

„Оваквим одлукама накарадна Градска власт предвођена Српском напредном странком, која у ствари представља политички бућкуриш састављен од бивших радикала и чланова Покрета ’Живим за Крајину’, чији је заједнички именитељ да су и једни и други преварили своје гласаче, заправо још једном показује своју неспособност, јер уместо да олакшава пословање приватним предузетницима, она их додатно кажњава.
 
Ово мало занатлија, трговаца и угоститеља који још увек раде и боре се за своју егзистенцију у нашем Зајечару, заслужују свако поштовање и боље услове за рад.
 
Међутим, ова антизајечарска Градска власт изрицањем оваквих драконских казни приватним предузетницима довешће до затварања и стављања катанаца на њиховим радњама, а што ће имати за последицу додатни економски егзодус нашег становништва у иностранство”, стоји у саопштењу.

Чланови Народне странке у Зајечару изражавају жаљење што против овакве, како кажу, неразумне одлуке Градске власти предвођене Бошком Ничићем и СНС-ом није гласао ниједан од присутних одборника, па одборницима постављају отворено питање: „ГОСПОДО, ЧИЈИ СТЕ ВИ ОДБОРНИЦИ И КОГА ПРЕДСТАВЉАТЕ?”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб