VestiOdržan letnji karate kamp u Crnoj Gori

Održan letnji karate kamp u Crnoj Gori

Gradski karate klub „Zaječar” — Letnji karate kamp u Crnoj Gori

U mestu Buljarica u Crnoj Gori održan je letnji karate kamp koji je tokom 10 dana okupio oko 50 učesnika. Kamp je realizovan u organizaciji Gradskog karate kluba „Zaječar”.

Na jutarnjim treninzima bilo je obavezno jutarnje trčanje i vežbe zagrevanja i razgibavanja tela, kao i vežbanje Ispitnog karate programa za karate zvanja, dok su se na popodnevnim treninzima uvežbavale kate i borbe.

Po planu rada kampa održano je polaganje za pojaseve za sve kandidate koji su ispunjavali uslov. Za ispit se prijavilo 5 kandidata koji su uspešno položila ispit za veća karate zvanja.

Na kraju kampa održano je takmičenje pod nazivom „Karate kup Buljarica” 2019, na kome su se svi prijavljeni takmičari takmičili u tri discipline i to u katama, borbama i kobudo. Za prva tri mesta u svim kategorijama dodeljene su takmičarima diplome i medalje.

Na kampu su pored takmičara iz Gradskog karate kluba „Zaječar” učestvovali i karatisti iz Boljevca, Žagubice, Donjeg Milanovca, Beograda i Novog Sada.

Treninge na kampu vodili su licencirani karate treneri Kristijan Kakaš 5. dan i Miloš Radojković 4. dan, a za stručni nadzor rada trenera na kampu bio je zadržen Miroslav Mića Radojković 8. dan.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub