Početna / Vesti / Održana 118. sednica Gradskog veća grada Zaječara
118. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Foto: zajecar.info

Održana 118. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Danas je održana 118. sednica Gradskog veća grada Zaječara.

Većnici su usvojili nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2020. godinu, kao i nacrt Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti, na osnovu kojih je za 2019. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni.

Usvojen je i nacrt Odluke o konverziji potraživanja grada Zaječara u udeo grada Zaječara u kapitalu Akcionarskog društva „IKARBUS” Fabrika autobusa i specijalizovanih vozila Beograd, nacrt Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom „Timok” DOO Zaječar – u likvidaciji i nacrt Rešenja o razrešenju direktora Centra za Socijalni rad „Zaječar” u Zaječaru. Gradski većnici su usvojili i nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Ekonomsko-trgovinske škole u Zaječaru.

Usvojen je i predlog zaključka o stavljanju van snage zaključka o privremenoj obustavi isplate dodatnih oblika zaštite porodilja Gradskog veća grada Zaječara od 16.10.2014. godine.

Možda će Vas zanimati

Predstava za decu „Uspavana lepotica”

Predstava za decu „Uspavana lepotica” 13. decembra na sceni zaječarskog pozorišta

Na sceni zaječarskog pozorišta u petak, 13. decembra biće izvedena predstava za decu „Uspavana lepotica”, …

„Gostoprimnica” Zaječar

Projekcija filma „Kijevsko pečerska lavra” u zaječarskoj „Gostoprimnici”

Duhovno-misionarski kulturni centar Eparhije timočke organizuje prikazivanje filma „Kijevsko pečerska lavra” danas, 12. decembra u …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica