Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Одржана 147. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 147. седница Градског већа града Зајечара

Јуче је у сали Скупштине града Зајечара одржана 147. седница Градског већа.

Усвојен је Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”, Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2020. год. утврђена основица пореза на имовину обвезника који не воде пословне књиге у најопремљенијој зони, као и Нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2021. год.

Већници су дали зелено светло и на Нацрт Одлуке о измени Одлуке о образовању Савета за здравље града Зајечара, на Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о Градској управи града Зајечара, као и на Нацрт Одлуке о приступању града Зајечара у чланство Удружења „Покрет за децу три плус” из Чачка.

На седници већа усвојено је и Решење о давању сагласности на прву измену и допуну Финансијског плана за 2020. годину Центра за социјални рад „Зајечар” у Зајечару и Решење о именовању директора Центра за социјални рад „Зајечар” у Зајечару.

Градски већници су усвојили и Решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић” у Зајечару, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Љубица Радосављевић Нада” у Зајечару, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Јован Јовановић Змај” у Салашу, Нацрт Програма за спровођење мера за подстицање рађања деце на територији града Зајечара за 2021. годину и Извештај о извршењу буџета за период 01.01.2020. до 30.09.2020. године.

Можда ће Вас занимати

Данас је Свети Јован Златоусти

Српска православна црква и њени верници данас обележавају празник посвећен Светом Јовану Златоустом, великом светитељу …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница