VestiPočela sa radom specijalizovana veb platforma putevi vina „Duh Balkana”

Počela sa radom specijalizovana veb platforma putevi vina „Duh Balkana”

Veb platforma putevi vina „Duh Balkana”

Danas je počela sa radom specijalizovana veb platforma putevi vina „Duh Balkana”.

Na platformi je detaljno predstavljeno osam puteva vina u istočnoj Srbiji i severozapadnoj Bugarskoj.

Na platformi (link) možete saznati sve o putevima vina „Duh Balkana”, možete besplatno koristiti onlajn mape i upoznati glavne znamenitosti i atrakcije. Ovde su predstavljene najbolje vinarije, restoran i objekti smeštaja i još mnogo toga.

U istočnoj Srbiji je najstarije urbano naselje u Evropi, ovde su rimski imperatori gradili palate a moderni graditelji krotili Dunav. Ovde je prava netaknuta priroda, planine spremne za avanture, banje za opuštanje a pećine za istraživanje. Ovde stvarnost postaje čarolija.

Naporan rad, posvećenost i znanje, sve je to potrebno da bi se stvorilo dobro vino. Vina sa karakterom u sebi nose jačinu zemlje, svu blagodet prirode, a pojava im je fascinantna i moćna. Ova vina nastaju iz ljubavi i strasti i mogu se ocenjivati samo sa strašću. Takva su vina u istočnoj Srbiji!

Veb platformu putevi vina „Duh Balkana” je kreirao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije u saradnji sa prekograničnom asocijacijom „Duh Balkana”.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub