ВестиПочиње имунизација по зајечарским селима

Почиње имунизација по зајечарским селима

Град Зајечар — COVID-19

Имунизација мештана по зајечарским селима који нису вакцинисани против инфекције COVID-19 почеће у понедељак, 15. марта, најавио је градоначелник Зајечара и командант Штаба за ванредне ситуације Бошко Ничић.

Како се наводи, осим код председника Савета МЗ, или повереника Штаба за ванредне ситуације (ШВС), није потребна пријава телефоном или електронском поштом.

Волонтери Црвеног крста обавестиће све до сада пријављене грађане о месту и времену имунизације, а биће вакцинисани и они грађани који се појаве, на имунизационом пункту, у време доласка екипа ЗЦ „Зајечар” у место имунизације.

За места која имају мали број пријављених за имунизацију, обезбеђен је аутобуски превоз до и од њиховог места до имунизационог пункта (место и време може се видети у табели испод ове објаве).

У уторак ће бити објављен распоред за дане од четвртка (18. марта) до недеље (21. марта).

План вакцинације за села на територији града Зајечара:

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб