Тимочка КрајинаЗајечарПотписана Повеља о сарадњи Градског казалишта „Јоза Ивакић” из Хрватске и зајечарског...

Потписана Повеља о сарадњи Градског казалишта „Јоза Ивакић” из Хрватске и зајечарског театра

Потписана Повеља о сарадњи Градског казалишта „Јоза Ивакић” из Хрватске и зајечарског театра

Ансамбл зајечарског позоришта гостује у Винковцима, у Републици Хрватској, где је на сцени Градског казалишта „Јоза Ивакић” одиграна представа „Покондирена тиква” Јована Стерије Поповића, у адаптацији и режији Оливере Викторовић Ђурашковић. Такође, потписана је Повеља о сарадњи два позоришта.

Комад једног од највећих српских комедиографа у извођењу зајечарских глумаца публика у Винковцима је одлично прихватила и наградила актере дуготрајним аплаузом. У представи играју: Наташа Петровић, Оливера Викторовић Ђурашковић, Милош Танасковић, Ивана Бартуњек, Александра Манасијевић, Предраг Грбић, Бранислав Мијатовић и Габријел Бећаревић.

Домаћини су гостима из позоришта „Зоран Радмиловић” приредили топао, пријатељски дочек.

Овом приликом, као потврда дугогодишње сарадње два театра и намере да се сарадња настави и прошири, равнатељ Зденко Речић и директор Владимир Ђуричић потписали су Повељу о сарадњи и пријатељству Градског казалишта „Јоза Ивакић” и Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић” Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб