Тимочка КрајинаБорПред биоскопском публиком у Бору ове недеље филм "Немогућа мисија - одмазда"

Пред биоскопском публиком у Бору ове недеље филм „Немогућа мисија – одмазда“

Биоскоп „Звезда” Бор

Публика у Бору, у биоскопу „Звезда“, моћи ће да погеда филм „Немогућа мисија – одмазда“, од 13. до 18. јула 2023.

Филм „Немогућа мисија – одмазда“ на репертоару биоскопа „Звезда“ у Бору биће од 17:00 и 20:00 сати.

Трајање: 163 минута, држава/година: САД, 2023. Жанр: Акција, авантура, трилер. Режисер: Christopher McQuarrie. Улоге: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames.

СИНОПСИС: У филму „Немогућа мисија – одмазда“ – први део, Итан Хант (Том Круз) и његов ИМФ тим крећу у најопаснију мисију до сада: да пронађу ново, застрашујуће оружје које прети целом човечанству, пре него што падне у погрешне руке. У игри су судбина света и контрола будућности, мрачне силе из Итанове прошлости се приближавају и смртоносна трка око света почиње. Суочен са мистериозним, свемоћним непријатељем, Итан је приморан да схвати да ништа не може бити важније од његове мисије, чак ни животи оних до којих му је највише стало.

Информације о биоскопу „Звезда“ у Бору: понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно.

Цена улазнице 350 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 300 динара. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

  • Центар за културу – 030/424–546, од 8 до 14 сати.
  • Биоскоп „Звезда“ – 030/421–259 од 16 до 21 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб