ВестиПродајна изложба радова „Женама на дар” ученика ШОСО „Јелена Мајсторовић”

Продајна изложба радова „Женама на дар” ученика ШОСО „Јелена Мајсторовић”

ШОСО „Јелена Мајсторовић” Зајечар — Продајна изложба „Женама на дар”

Ученици и наставници ШОСО „Јелена Мајсторовић” у Зајечару су поводом 8. марта – Дана жена припремили пригодне поклоне за даме које ће изложити и продавати 5. и 6. марта испред зграде школе у улици Тимочке буне број 14.

Ученици основне школе су припремили украсне саксије, подметаче, честитке, сапуне, а ученици средње школе образовног профила „Текстилство и кожарство“ су припремили цегере, крпе, јастучнице и много других производа које можете погледати и купити по приступачним ценама.

„Позивам грађане да посете нашу школу и продајну изложбу под називом ’Женама на дар’, и пригодним поклоном обрадују припаднице лепшег пола”, поручује Емила Бадивук, директорка ШОСО „Јелена Мајсторовић” Зајечар.

Сва средства која се буду зарадила одлуком Ученичког парламета су намењена за организацију једнодневног излета за ученике школе.

Продајна изложба у четвртак и петак биће организована у времену од 10:00 до 13:00 часова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб